Nekaj o nas

Obdelava lesa je v naši družini že prava tradicija, saj se ta spretnost prenaša iz roda v rod že na tretjo generacijo. Ded je izdeloval in popravljal predvsem pohištvo, oče je temu dodal še struženje, sam pa sem povzel od vsakega nekaj.

Že več let delamo razne izdelke iz lesa za znane kupce doma in v tujini. Tudi ideja o izdelavi mlina, kateremu sedaj posvečam v svoji proizvodnji največ pozornosti, se je porodila ob podobnem naročilu.

Ker na slovenskem trgu ni bilo možno dobiti mlina, ki bi bil plod domače izdelave in bi imel tudi servis doma, sem se odločil, da takega izdelam jaz. Po dolgotrajnem naporu mi je to tudi uspelo.

Pri inštitutu za ugotavljanje kakovosti ISO so mlin preizkusili in mi izdali certifikat ustreznosti ter s tem potrdili pravilnost moje odločitve. Mlin ustreza vsem zahtevam za tovrstne izdelke, kar potrjuje tudi garancija.

Poleg malih gospodinjskih mlinov pa imamo izdelan tudi ves spremljevalni program, ki je potreben pri pripravi kruha – sklede za moko, razvaljalnice, sita, posode za shranjevanje žita, skratka vse.