Pogoji poslovanja

Plačilni pogoji

Načini plačila

  • Po povzetju z gotovino.
  • Z gotovino ob lastnem prevzemu na sedežu podjetja s priznanim 10 % popustom.
  • Po ponudbi / predračunu, t.j. z nakazilom na račun podjetja MK-LES Matevž Kozina s.p.

Ob nakupu mlina je strošek dostave brezplačen.

Cene

Vse cene so v evrih in vključujejo DDV. Cene ne vključujejo stroškov dostave. Kljub zagotavljanju točnosti cen, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen.

Garancija

Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil za uporabo ter ob predložitvi original računa. Garancijski roki so navedeni na garancijskih listih ali na računih. Garancijske storitve bodo opravljene v državi, v kateri je bil izdelek prodan. Obveznost izpolnitve garancije obstaja samo takrat, kadar izdelek odgovarja tehničnim predpisom države, v kateri se bo uveljavljala garancijska pravica. Ali ima izdelek garancijo, je navedeno tudi na spletni strani s predstavitvijo izdelka.

Reklamacije

Podjetje MK-LES Matevž Kozina s.p. se zaveda pomembnosti reklamacij, zato si prizadeva za odpravo le teh v najkrajšem možnem času in v obojestransko zadovoljstvo. Izdelke lahko reklamirate osebno na sedežu podjetja po predhodnem telefonskem dogovoru na številko +386 (0)31 486 254, +386 (0)1 8363 008 ali obvestilo pošljete na elektronski naslov info.mkles@gmail.com.

Kupec nima pravice do odstopa od naročila izdelka, ki je bilo izdelano izključno po njegovih zahtevah in zaradi svoje narave ni primerno za vračilo.

Stvarna napaka

V skladu s 37. členom Zakona o varstvu potrošnikov je napaka stvarna kadar izdelek nima lastnosti, ki so potrebne za njegovo normalno uporabo.

Primernost izdelka se preverja z drugim brezhibnim izdelkom enake vrste in z navodili proizvajalca na samem izdelku.

Kupec mora ponudnika o morebitni stvarni napaki obvestiti z natančnim opisom v zakonsko določenem roku in hkrati ponudniku omogočiti pregled izdelka. Kupec mora za pregled izdelka le tega dostaviti na sedež podjetja. Strošek dostave izdelka krije kupec. Več o pravicah uveljavljenja stvarne napake na izdelku ureja Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Prevzem artiklov, vrnjenih iz obravnave garancije ali stvarne napake

Po predhodnem dogovoru, je kupec dolžan prevzeti izdelek, ki ga je izročil ponudniku v garancijsko ali drugo obravnavo. Izdelek prevzame na sedežu podjetja ali po pošti. V primeru uveljavljanja garancije v garancijskem roku, so stroški dostave brezplačni.

Omejitve odgovornosti

Za podatke, ki so objavljeni na spletni strani www.mk-les.si, se podjetje MK-LES Matevž Kozina s.p. trudi, da so čim bolj ažurni in pravilni. Kljub temu pa so lahko objavljeni podatki napačni.

Podjetje MK-LES Matevž Kozina s.p. ne prevzema nobenih garancij o njeni ažurnosti in/ali natančnosti. Vsi uporabniki vso vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Zaradi nadgradnje, rednega vzdrževanja, tehničnih in drugih težav, si podjetje MK-LES Matevž Kozina s.p. pridržuje pravico onemogočiti delovanje in dostop do spletne strani www.mk-les.si. Podjetje MK-LES Matevž Kozina s.p. ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi lahko nastala na uporabnikovi računalniški opremi zaradi uporabe spletne strani. Uporabnik spletne strani je sam dolžan poskrbeti za ustrezno protivirusno zaščito svoje računalniške opreme.

Podjetje MK-LES Matevž Kozina s.p. si pridržuje pravico do spremembe garancijskih pogojev in načina poslovanja kadarkoli, kakorkoli in brez predhodnega obvestila.